ÁRA: 98,9 M Tel.: Ráczné Vajna Nikolett +36305265814 www.alizingatlan.hu
Az Aliz Ingatlan Iroda eladásra kínál egy kifinomult ízlésű, sok extrával felszerelt 2012-ben poroton téglából épült 134 nm társasházi lakást a Nagyerdőn, a Hadházi úton. A lakás külön helyrajzi számmal rendelkezik, szélső lakás, így a nap sugarai reggeltől estig különleges megvilágítást adnak. Elektromos kapun tudunk bejutni, ami után még egy több ponton záródó minőségi bejárati ajtón léphetünk be a tágas, világos előtérbe.
Innen nyílik a konyha, lefelé a kamra, ajtó mögött mosdó, felmehetünk a felső szintre a gránit lépcsőn, vagy tovább sétálhatunk az impozáns nappaliba, melyet étkezőként is ki tudunk használni méreteiből adódóan. A nappali ajtaját Dobány Mariann ólomüveg alkotása teszi különlegessé.
A konyha kialakításának köszönhető tágas, gránit munkalapján élvezet dolgozni, ami
szélességének köszönhetően nagy munkaterületet biztosít. A szekrényekbe minden gép beépítésre került. A felső szinten 2 nagy és 2 félszoba került kialakításra. A nagyszobákhoz terasz, a kicsikhez loggia tartozik. A fürdőszoba zuhanyzós.
Minden helyiségben márvány járólap van, a szobákban laminált parketta. Elektromos redőny, szúnyogháló van minden ablakon. A helyiségek megvilágítása sok helyen mozgásra automatikus és /vagy fényszabályozós lámpák kerültek beépítésre. Az ablakok gázzal töltöttek. Fűtése kondenzációs kazánnal megoldott, és egy hűtő-fűtő klíma is van a lépcsőfordulóban. Tetőhéjazata cserép, 10-15 cm szigetelésű a lakás.
Az alsó szinten mosókonyha, kamra van jelenleg, de lehetőség van garázst, vagy fürdőszobát kialakítani. Udvar nincs, jelenleg parkolni a ház előtt lehet.
Ha felkeltette érdeklődését a lakás, keressen bizalommal akár hétvégén is!